nu stomac:suflet

favorite people

martes, abril 26, 2011 yonneland 4 Comments


Nu o spui cu voce tare, pentru ca spunand cu voce tare ar insemna sa recunosti, sa capitulezi, sa te declari infrant de temeri… infrant. Cat timp taci esti inca demn, sau cel putin asta iti repeti. Nu  e vorba ca te minti, dar slabiciunea vrei sa o tii numai pentru tine… de ce sa se vada unde cazi? Toata lumea face prostii dar nu ai nevoie de spectatori la fiecare balta in care calci.

E bine. Ce? Faptul ca nu te minti sau nu te magulesti numind ¨raul¨ bine. Esti constient ca esti slab si aceasta slabiciune chiar daca tine de o viata intreaga esti convins ca e ceva temporar, ca tu vrei sa fii tare, si desi ascunsa, slabiciunea ta, e ceva ce te lupti sa depasesti… e o chestiune de timp.  Cata vreme inca lupti e bine, cand ai capitulat inaintea ei de atunci incolo ti-ai pierdut ceva mai mult decat demnitatea.  Nu este o infrangere mai mare ca renuntarea... cel putin in cazul asta

Depinde ce fel de renuntare… nu orice renuntare e rea, nu orice continuare e buna.

Over the Rhine - All My Favorite People
   
  Asculta  mai multe  audio   ambientala

You Might Also Like

4 comentarios:

  1. are you going to dissapear again?

    ResponderEliminar
  2. today i won´t ... i can´t promise more than that :D

    ResponderEliminar
  3. Citind ce-ai scris mi-am adus aminte de poezia lui Radu Gyr - "Îndemn la luptă" - http://adcole.wordpress.com/2010/06/26/indemn-la-lupta/.

    Subiectul m-a făcut să-mi vîjîie capul. Îmi mai limpezesc părerile şi revin.

    ResponderEliminar