Hello yonneland

martes, diciembre 03, 2013 Ionela Scoarta 0 Comments

Trebuie sa recunosc ca n-am mai scris, nu aici, nu personal. Am scris mailuri, si intrari de blog cultural, dar de mult nu am mai stat sa scriu de mine, sa alimentez yonneland. 

Acum o saptamana mi-am adus aminte ca de fapt imi place yonneland, si, intr-un Mc Donald's in aer liber am schitat...:

"Azi am lasat masina la service si mi-au zis ca au nevoie de 3 ore pentru instalarea unui dispozitiv de la asigurare. 3 ore in care sa merg acasa si sa fac curat, sau sa pierd vremea. Am ales sa pierd vremea, sau mai bine spus, sa o opresc in loc.

Un mic dejun de 4,30€ la  Mc si o vreme insorita, un vanticel bland si un fond de muzica de radio mixt. La intrare sta un cersetor ce se pare ca nu prea are succes azi, mai sunt vreo 3-4 persoane care se rezuma la a bea cate o cafea cu inghetata. Ce diferenta intre o miercuri si o sambata! Sambata lumea umbla repede si vorbeste tare, miercurea nu. 

Undeva in manifestarile semnului meu din zodiac spune ca miercurea e ziua mea norocoasa. Asa o fi? Ma indoiesc...

Senzatia asta de a sta in loc, de a privi pe cei din jur, de a analiza, de a nu ma grabi sa ajung in nici un loc, de a observa pe altii luand o pauza sau grabindu-se spre urmatoarea destinatie e una din cele mai placute senzatii ce le pot experimenta. Un martor tacut si aproape invizibil al vietii cotidiene, ca o poza facuta instant, fara cunostinta participantilor. 

Niciodata nu ma plictisesc cand sunt singura."

O sa revin din cand in cand, nu prea obisnuiesc sa plec de tot ;)

You Might Also Like

0 pareri: