nu stomac: suflet,

O pun pe blog sau e prea...¿?

martes, agosto 07, 2012 yonneland 2 Comments



Buddha zice ca daca elimini dorinta elimini si suferinta.

Adica, daca nu iti doresti sa fii iubit nu vei suferi daca esti singur; daca nu iti doresti sa fii popular nu vei suferi daca nu iti vor sti numele; daca nu doresti sa fii astronaut nu vei suferi daca nu ajungi in spatiu etc.

Dar... cum sa nu doresc sa ma iubesti? Cum sa nu doresc sa te trezesc cu pasiune si drag si sentiment intens in mijlocul noptii si sa te iau in brate si sa iti spun cat de norocoasa ma simt pentru ca in sfarsit te am si ma ai? Cum sa nu doresc sa fiu prietena ta, sfatuitoarea ta, sprijinul tau, cea care te face sa razi cand toti ceilalti te enerveaza, cea care te linisteste cand toti te streseaza, cea care iti da libertatea cand toti ceilalti ar vrea sa te controleze, cea care iti spune adevarul cand ceilalti te mint, cea care iti vorbeste deschis cand ceilalti incearca sa te manipuleze; cea care se joaca cu degetele tale, cu parul tau, cea care te mangaie si te resfata, cea care iti trezeste pasiunile si ti le stinge prin corpul ei, cea care iti vorbeste de ingeri si dumnezei si care iti spune povesti cu vrajitoare? Cum sa nu vreau sa imi areti fiecare lucru care te face sa razi, care te lasa cu respiratia taiata, care iti da de gandit sau care ti se pare stupida din cale afara? Cum sa nu vreau sa fii cel ce ma asteapta si imi trimite mesaj sa ma grabesc, cel cu care ma simt frumoasa doar vazand cum ma priveste, care imi aduce aminte ca sunt sexy cand ma ia in brate si ma atinge, care ma saruta pe frunte si imi zice ca e fascinat de gandirea mea, cel care imi pune mana pe par... cel cu care nu as putea avea vreodata „durere de cap”. Cum sa nu fie numele tau cel mai frumos, vocea ta cea mai placuta si chemarea ta directia in care imi atintesc privirea si imi concentrez atentia?

Tu esti cel care imi vede nebunia si se indragosteste de ea... cel care imi vede sensibilitatea dincolo de aparentul curaj, cel care imi stie silogismele si e mandru de mine, cel care imi observa prostiile si i se par adorabile, cel care cand il enervez ma vede copila si decide sa ii treaca. Tu stii cum sunt fara sa vreau sa demonstrez ceva. Fara sa incerc sa imi expun calitatile mi le descoperi si mi le aduci aminte. Cu tine sunt fata, cu tine sunt femeie.

„o dorinta implinita e ca un sarut pe buze”

Buddha, cum ai ajuns tu la Nirvana eliminand trairile astea?

Dati-mi dorinta implinita si ramaneti voi cu meditatii. Nu vreau sa stiu fericire mai mare. Atat imi ajunge.

Vroiai sa stii cum iubeste o fata? Uite-asa!

                     

You Might Also Like

2 comentarios: