lucruri bune

¡one!

viernes, enero 06, 2012 yonneland 8 Comments


Nu exist in alta varianta. Nu exista o yonne mai inalta, sau mai inteligenta, sau mai putin incapatanata, sau absolventa de Medicina... ci eu sunt doar asa cum sunt acum, iar ce voi fi... nu s-a aratat inca.

Nu exista un „dar daca as fi fost altfel” sau un: „dar daca lucrurile s-ar fi intamplat altfel” pentru ca nu s-au intamplat altfel, si despre oameni care luau alte alegeri si lucruri care puteau sa se intample si nu s-au intamplat se vorbeste prea mereu prea la superlativ. Efectiv niciodata nu vei sti. Cea mai buna varianta a realitatii e aceea in care traiesc azi, pentru ca alta nu exista, e singura. Nu exista o yonne ce a ramas in Romania si a mers la Cluj la facultate, nici o yonne care s-a casatorit cu primul baiat de care i-a placut.

Este un proverb pe care Solomon il scrie si care spune fain : Nu zice: „Cum se face că zilele de mai înainte erau mai bune decât acestea?”, căci nu din înţelepciune întrebi aşa. Trecutul suntem noi, dar mai putin experimentati, suntem noi fara lectii invatate sau fara greseli comise. Trecutul meu nu e ceva ce ridic la rangul de basm dar nici nu-l reneg, nu-l declar ca  ceva de care mi-e rusine sa nu se afle sau ceva ce o sa ascund, pentru ca trecutul meu are amprenta mea pusa all over it... ca a fost mai bun sau mai rau decat acum... nu e rezultatul unui calcul exact, depinde ce iau in ecuatie.  Sa spun: „zilele de inainte erau mai bune decat acestea” inseamna sa comit cel putin doua greseli:
1. Sa imi pierd avantul si speranta
si
2. Sa uit ca viata are cicluri,  sa uit ca schimbarea e un proces al lumii care are loc fara sa ne ceara mie sau tie parerea sau aprobarea.

Astfel imi explic eternul: de ce?¿?  Because life happens!

((Sincer, nu stiu ce legi functioneaza: atractia(vezi: the secret), sau pozitivismul, sau karma, sau influentele, sau puterea, sau banii... sau ideea ca Dumnezeu le determina pe toate. De multe ori(ca sa nu generalizez total) cred ca traim din auzite, traim dupa ureche... si fiecare face ce si cum stie, unii mai convinsi iar altii c´asa le-au zis cei convinsi. Ce-o iesi de aici, nu stiu.. poate fiecare are un sentiment de curiozitate in clipa mortii pentru ca in cateva „momente” o sa vada daca si cine a avut dreptate.)) 

6 ianuarie 2012... surprinde o yonne in transformare.. am citit odata o chestie ce mi-a placut: „I´m under construction.. mind the mess” (sunt in constructie-scuzati dezordinea).

            

You Might Also Like

8 comentarios:

  1. your already know6 de enero de 2012, 3:20

    O intrebare, aici de ce nu poti da like pentru Facebook?:)))

    ResponderEliminar
  2. pentru ca .. habar n-am.. cred ca ar trebui sa caut ceva sa adaug undeva si chestii trestii... probabil chiar sa schimb template-ul si imi place inca prea tare asta...

    ResponderEliminar
  3. De multe ori te-am citit de foarte puţine te-am comentat.
    Ca esti in constructie se vede, spun asta in sensul cel mai curat si frumos, al poftei, al energiei, al fortei.

    Si totusi de ce nu ne-am juca cu gandul, cu mintea, daca imi permiti cu religia. Dumnezeu a creeat Raiul inaintea lumii reale, desavarsirea, perfectiunea, exista dinainte timpului. Asadar, de ce nu ar exista o impostaza superioara prezentului.

    Voi tine aproape oricum, ma voi construi cu tine o data, ma voi reconstrui poate! Ai un blog admirabil!

    ResponderEliminar
  4. da... ma si joc...
    dupa ce te-ai catarat intr-un copac si ai picat iti promiti ca nu te mai urci niciodata... dar dupa ce iti trec vanataile te urci iarasi... cam asta se intampla acum in imagine :D

    multumesc pentru tovarasia ta :D

    ps. nu stiu daca Dumnezeu se joaca... dar stiu ca extravagant e :D

    ResponderEliminar
  5. Dumnezeu e extravagant... asta e un gand pe care il pot primi zambind! Aduce poate nitzel cu Andy Warhole!
    Fain!

    ResponderEliminar
  6. Ce frumos, ione! Imi vine sa postez versetul lui solomon, daca nu te superi!!!

    ResponderEliminar
  7. e versetul lui solomon... daca nu se supara el ... nici eu ;))

    ResponderEliminar
  8. si io vreau like pt facebook ... daca il cerem mai multi o sa ni-l dai? ;;)

    ResponderEliminar