truism

This autumn feels like spring... [random thoughts]

miércoles, octubre 05, 2011 yonneland 1 Comments

1.
intelegerea reciproca--- e ca un puzzle al intelegerii; mereu ramane o parte neinteleasa, un cuvant nerostit, un amanunt incomplet prezentat sau perceput. dn masura asta deficitara... se poate merge cu fruntea in sus?
da.
dragostea acopera toate; iar dragostea asta nu are prea mult de-a face cu romantismul.

2.
plictiseala: e o chestiune de atitudine in cel mai bun caz si de lene in rest.

3.
de ce? multe lucruri se fac nu pentru ca avem motive sa le facem, ci pentru ca nu avem nici un motiv sa nu le facem. e bine asa. daca nu e gresit e corect.

4.
Biblia: adevar interdisciplinar

5.
concluziile tale de viata e foarte posibil sa ti se aplice numai tie; sau nici macar tie.

6.
cine a invatat sa piarda nu moare de depresie.

7.
puterea misterului sta in curiozitate; fara curiozitate misterul ramane doar o informatie ascunsa si totusi nesolicitata si nedorita.

ps. autor, tu pentru cine scrii? faci abstractie de mine ca te citesc? stii ca sunt aici? te gandesti cum sa faci sa nu te dai de gol ca vrei sa imi placa sau sa ma sochezi? te vezi oarecum superior pentru ca tu creezi? Inferior.. pentru ca noi ne bucuram?
     pentru cine scrii... pentru mine? ma indoiesc. pentru tine? atunci de ce e public? pentru altcineva? atunci de ce lasi sa vedem si noi, restul?
     sau poate... e doar o nevoie, o placere, un sentiment reconfortant ca cineva intelege, e curios, cunoaste... in cazul asta ai aflat si tu de ce citesc!

            

1 pareri: