drag

Tomorrow´s memory...

domingo, enero 23, 2011 yonneland 4 Comments



„Pentru toate există o vreme, şi orice lucru de sub ceruri îşi are timpul său: un timp pentru a arunca cu pietre şi un timp pentru a strânge pietre; un timp pentru a îmbrăţişa şi un timp pentru a fi departe de îmbrăţişări" (prov 3:1&5)

   Amintirea  are timpul ei... si rolul ei... te poate face trist... sau melancolic; poate razi de un gand avut alta data... te sensibilizeaza reminiscenta unui chip, a unui fior, a unui sentiment...
   Trecutul e piatra de aducere aminte ca viata merge inainte, ca problemele se rezolva, ca oamenii se intorc, ca iubirea exista, ca vindecarea e posibila, ca oamenii poate chiar se duc si nu mai vin. Amintirea iti aduce aminte ca altii au murit, si ca tu nu.
   Ziua in care nimic nu se intampla si parca tot ce-ai avut s-a pierdut cred ca e un bun moment, sau chiar: cel mai bun moment sa iti aduci aminte de un ieri pe  care sa-l mai simti o data. 
   "nu trai in trecut!"... intr-adevar... nu trai acolo, dar lasa-te sa te bucuri de el... e o briza de entuziasm ce iti da avant sa iti faci amintiri noi pentru maine :) 

   

You Might Also Like

4 comentarios:

  1. Referitor la trecut... el e cel mai indepartat lucru de pe pamant, pt ca nu se mai intoarce niciodata... si totusi multi sunt prinsi acolo... iar printre prizonieri suntem si noi... dar avem perspectiva evadarii.

    ResponderEliminar
  2. YoNNeland, mulţumesc pentru clip! Mi-ai amintit de el şi, implicit, de Bon Jovi. Şi dacă mi-ai amintit de Bon Jovi, mi-ai amintit de trecut...

    Înainte de a porni în multele activităţi ale zilei am poposit câteva minute în trecut: a fost o relaxare! Iată că trecutul face (şi) bine! :)

    Tu cum te (mai) simţi cu trecutul?!

    ResponderEliminar
  3. impacata...

    oare ideea de impacata implica o oarecare discordanta ce a fost depasita...? in cazul asta cine a iertat pe cine? eu trecutul sau el pe mine?

    oricum...nu trecutul imi da de furca... ci prezentul :D

    ResponderEliminar