funny

clasificare de solutii ?¿

lunes, enero 17, 2011 Ionela Scoarta 2 Comments


Ce stie cel mai bine romanul sa faca? Sa se planga. Cred ca mint… din cate natii am cunoscut pana acum nu doar romanilor le place sa se planga, ci si spaniolilor, si marocanilor, si americanilor… poate doar zicem ca romanilor le place mai tare pentru ca noi cunoastem multi romani.

Mi-am gasit si eu sa ma plang … de cei ce se plang… evident, motive sa te plangi gasesti la tot coltul.

Oameni care se plang e clar... nu lipsesc.... intrebarea ramane: cine sunt cei care nu se plang, cum sunt ei si care le e secretul?

Aici cred ca poti sa dai totusi de diferite feluri de oameni care nu se plang.

Oameni pe care ii doare in cot. Ca e cald, ploua, castiga sau pierd... ii doare in cot... blestem sau binecuvantare? Inca nu m-am decis....

Oameni optimisti. Orice se intampla, trag aer in piept: maine e mai bine, si daca nu e , nu-i nimic, poimaine atunci. Totodata incearca sa se concentreze pe ceea de care nu simt nevoia sa se planga.

Oameni pozitivi. Nu se plang pentru ca atitudinea negativa o sa atraga si mai multa forta negativa in viata lor care o sa genereze mai multa atitudine negativa si in concluzie o sa fie imbacsiti de negativism, asa ca totul porneste de la o atitudine pozitiva fata de motivele pentru care s-ar putea plange... 

Oameni realisti. Viata e cu grele si cu usoare: cele grele imi displac, cele usoare imi plac

Oameni simpli. Ei nu se plang pentru ca stiu ca viata are gradul ei de nedreptate si ca oricat te-ai plange tot nu se rezolva nimic. Aleg in schimb sa isi investeasca atitudinea in a face ca lucrurile sa mearga cat de bine posibil.

Oameni superstitiosi. Ei cred ca totul face parte din destinul lor, scris si predestinat care nu poate fi schimbat si care evident prin plangere nu se alterneaza, deci nu are rost sa te plangi.

Oameni "isteti": ei nu se plang pentru ca ei sunt motivul pentru care toata lumea se plange

Oameni particulari. Care nici nu isi dau seama ca s-ar putea plange.

Oameni credinciosi. Cred ca motivele pentru care s-ar putea plange sunt de la Satan –cu care sunt in continua lupta-  si ca ele nu vor inceta niciodata: incearca sa actioneze ca sa amelioreze sau sa elimine motivele de nemultumire cerand ajutor lui Dumnezeu, fiind convinsi ca El ii va ajuta.

Oameni extremisti. Cred ca o forta superioara(guvern, Dumnezeu, etc) ii va pedepsi daca se plang.

Oameni pe care nu ii cunosc si nu le stiu metodele: restul.

Pana la urma care e scopul celui care se plange? Sa i se planga de mila? Sa fie considerat mai bun? Sa fie ajutat? Sa fie sfatuit? Sa i se faca dreptate? Sa se descarce? Sa faca pe victima?

Nu stiu altii cum sunt, dar eu ma plang, inca.

Apropo: care e antonimul lui „a se plange” ?

Coldplay - Speed of Sound (Radio Edit)
   
  Asculta  mai multe  audio   diverse


You Might Also Like

2 comentarios:

  1. eu stiu care e ala "istet" :)) da restu`? :-"

    ResponderEliminar
  2. eu as putea sa iti zic de unii pe care ii doare in cot...(pasotas) si ii cunosti si tu:-"

    ResponderEliminar