azi ma vreau acasa...

lunes, marzo 08, 2010 yonneland 4 Comments

Nu de putine ori am tendinta unei gaini. Stii cum face gaina... nu? In momentul in care trece strada... daca zareste un pericol si trebuie sa fuga, niciodata nu merge inainte, chiar daca e trecuta deja de jumatatea drumului... ea mereu se intoarce pe drumul pe care a venit... stii de ce? Pentru ca stie ca desi mai lung, drumul parcurs e deja sigur. Nu e mereu sigur, dar convingerea ei e aceasta. 
Nu doar eu... mai stiu si pe altii... cand lucrurile merg aiurea, cand ceva se intrezareste care ne ameninta siguranta, prietenia, comoditatea... retragerea devine cea mai potrivita optiune... retragerea acasa, sau intre vechii prieteni sau la vechiurile obiceiuri.
Ma cunosc suficient de bine ca sa stiu ca imi e greu sa iau o decizie si sa nu ma uit mereu la cealalta varianta... oare cum ar fi sa... mi-e frica sa nu imi determine asta o nemultumire constanta, o frustrare care sa ma faca singura vinovata a propriei nefericiri in viitor. 
Si totusi, acum ma vreau acasa...  
Stiu ca cel mai ideal e cand simti ca e greu sa mergi inainte, sa nu te lasi rapus, sa nu te lasi inrait de circumstante ci sa te folosesti mereu de ele ca sa cresti. Stiu ca intre a alege sa ramai, sa te intorci si sa mergi inainte, excelent ar fi sa mergi inainte... dar ma gandesc: „daca esti pe varf de munte, un pas inainte nu e propasire” 
Iar azi ma vreau acasa...

You Might Also Like

4 comentarios:

  1. Ai un premiu la mine pe blog:D sa treci sa il ridici te rog:D

    ResponderEliminar
  2. mie azi asa imi vine sa plec de acasa... si cre'ca tati tau se referea la nelu la faza cu baby sitter

    ResponderEliminar
  3. ione...inca iti poti mpartii averea in locuri periculoase...:D cu prieteni,nu ema?:D

    ResponderEliminar