enjoy my game...

miércoles, febrero 10, 2010 yonneland 4 Comments

" ufff... ce naspa e jocul asta!!!... click dreapta... incepeti joc nou... accept... restart... perfect...joc nou, life: full, points: full"

pacat ca nu are optiunea asta si in realitate. nu poate sa inghete momentul si sa o ia de la inceput. cu tot de la inceput... desi suna extrem de tentant provocarea asta. a mai vrut odata sa o ia de la inceput. si-a schimbat mediul, scoala, obiceiurile, prietenii, tara... crezand ca traind altfel va fi altfel... dar se pare ca mereu unde merge da de ea, da de obiceiurile ei, de slabiciunile ei, de imperfectiunile ei, de tipicele ei greseli. atunci ii vine sa o ia iar de la inceput.... acum unde mai merge?
dar n-o sa mai fuga... acum o sa isi epuizeze toate fortele in a se determina trup si suflet in a-si repara si redresa greselile rand pe rand. nu le poate ignora, dar poate si crede ca se pot rezolva, si daca o sa ii ia mai mult timp decat se asteapta e numa´bine... nu vrea sa isi termine viata inainte de a-si indeplini scopurile, dar nici nu vrea sa nu mai aiba scopuri in ultima parte din viata.
o sa aiba scopuri mari pentru ea, o sa se avante spre culmi marete si stie ca o sa alunece, stie ca o sa cada, dar se ridica... promite ca se ridica si daca trebuie sa isi poarte carjele in spate si asta o sa faca. Sa zica: "nu pot!"? sa se lase prafuita in drum aruncand cate o privire obosita in ograda celuilalt plangand "ce bine ii merge lui...?" Doamne, da-i intelepciune SA NU! nimeni nu ii poate taia aripile... daca vor incerca o sa isi faca altele, chiar si de ceara, si daca si astea se topesc nu-i bai... "nu esti invins cat timp credinta..."
zi-i sa taca: o sa urle...zi-i sa stea: o sa alerge... inchide-i usile: sare pe geam... infometeaz-o si o sa se hraneasca din ciuda ta ca inca sta in picioare.
uneori o sa o vezi aproape invinsa... o sa crezi ca nu se mai ridica, o sa sufle din cojoc... dar iar se ridica pentru ca "El ii intareste iarasi picioarele ca ale cerboaicelor si o poarta pe aripile Sale"...amin. se simte puternica, amin... se increde pentru ca are in cine se increde. Are un car de biruinta ce o poarta, un umar ce o ridica, un brat ce o intareste, o mana ce ii sterge lacrima, o voce care incurajeaza, o inima ce o iubeste.

"Domnul i se arata de departe: Te Iubesc cu o iubire vesnica, de aceea iti voi pastra bunatatea mea"
El se va bucura cu ea de biruinta ce i-o va da. De ce nu stie ea sa aiba grija... o sa aiba El, unde nu stie ea sa sufle, o sa sufle El suflare de viata. Iubeste pe Domnul cãci El aude glasul ei, cererile ei. 

Da... e aici... El e aici... de cine sa ii fie frica?
         "Cu Domnul meu voi face mari ispravi!" 

ps: chiar se merita sa asculti melodia asta :D

You Might Also Like

4 comentarios:

  1. aveai dreptate... suna mai bine asa ;))

    ResponderEliminar
  2. adica l-ai citit cu voce tare? :-" ;)) :P

    ResponderEliminar
  3. not really... da' intodeauna imi aud gandurile in cap... nush de ce :P

    ResponderEliminar
  4. daca nu mi-ar fi fost somn ti-as fi croit o replica... dar nici macar "ai dreptate" nu pot sa zic acum :))

    ResponderEliminar