wake me not

jueves, enero 28, 2010 yonneland 4 Comments



Sincer, sunt intr-o faza de auto-nerecunoastere. Stiam ca hobby-ul meu cel mai sacaitor e sa imi pun toata ziulica intrebari la care sa gandesc prea mult si mai apoi sa nu ajung la nici o concluzie clara. Dar acum nu. Nu ma mai gandesc nici la viata, nici la moarte, nici la nedreptate, nici la merite... am impresia ca sunt in stand-by. Completam azi noapte un chestionar si ma intreba care e starea mea in momentul asta... n-am stiut ce sa raspund... am impresia ca astept ceva, nu stiu ce. Si dincolo de tot ma simt atat de bine in conditia asta incat parca nici nu mai vreau sa se termine. Da, in alti termeni s-ar putea identifica, poate, cu lenevie, dar nu e... e perfect asa, ma simt ca in vacanta. Lipseste soarele si caldura, dar cu noua patura de la Lidl caldura e rezolvata, cat despre soare, oricum imi place mai mult luna;));))  
Nu vreau sa treaca ziua nici mai repede, nici mai incet. Si cea mai interesanta descoperire e ca nu ma plictisesc. Pot sa stau fara sa fac nimic si sa nu simt nevoia ca ar trebui sa fac nimic... acum ca citesc descrierea asta ma intreb: oare ar trebui sa imi fac griji? Da´ de unde... i feel good, really really. 
Senzatia? Ti-o explic: e soare, e cald, e iunie. Azi ai luat vacanta, te pui pe o banca in parc si vezi o multime de oameni cum se plimba dintr-o parte intr-alta. Ti se pare ca toti au undeva unde sa ajunga, toti sunt acolo in trecere, toti au altceva in minte, doar mintea ta e limpede, e clara, e linistita. Nu trebuie sa fii niciunde, nu ai de pregatit nici un proiect, nu te gandesti la nici un examen, nu trebuie sa ajungi acasa. Poti doar sa stai...te odihnesti. Daca ar fi sa imi imaginez un tablou despre libertate, asta e un exemplu perfect. E pace, e liniste, e lipsa de stres, e lipsa de timp limita, e aer, e un robinet de apa ce se aude intr-un colt al parcului... parca doar tu si el nu simtiti acum ca timpul inseamna bani... acum timpul nu mai inseamna nimic. Acum timpul esti tu, acum... si ce e cel mai fain e ca nu vrei altceva... nu te vrei altundeva. Ai putea sa respiri aerul asta la infinit. Daca te ridici de pe banca e doar pentru a te pune pe leagan si sa simti vantul cum se odihneste si el. Nu te simti nici macar singur... poate chiar nu intelegi cum altii se multumesc fara sa stie starea asta. Ma simt ca un hippie, dar cu parul spalat si fara sa fi fumat nimic pentru a ajuge in starea asta... 


Life´s good ;) amin :)





You Might Also Like

4 comentarios:

  1. cunosc starea asta foarte bine... deobice prevesteste furtuna...

    ResponderEliminar
  2. mi se pare mie sau te dai mare ca tu n-ai examene? :P

    ResponderEliminar
  3. Ciudat...am citit tot astazi un alt blog, tot al unei fete, care incerca aceleasi sentimente...E ceva in aer ce nu va prieste!

    ResponderEliminar
  4. @mish: care cuvant din: wake me not iti e necunoscut? :P

    @em: iar crezi ca ma dau mare?:P

    @marius: acum nu ma mai simt speciala:-<... sigur tre´ sa fie o diferenta :)):)) sunt curioasa daca o sa ne treaca in acelasi moment la amandoua... sa ma anunti ;))

    ResponderEliminar